marți, 1 martie 2011

Capitolul 5 .Bulgaria

              Vacanţa a trecut la fel de repede ca şi celelale de până atunci, poate chiar mai repede ca unele dintre ele având în vedere şi  faptul că unele dintre ele erau destul de lungi, deoarece ...stătea prea mult timp singur şi se ştie că singurătatea pare mai lungă!
              După cum spusese şi Harry , Ron fusese şi el admis, chiar dacă luase aproape cea mai mică notă, având în vedere că doar trei persoane fusesera acceptate, dar, a treia nu fusese Hermione, deoarece aceasta considera că sunt lucruri mai importante de făcut, cum ar fi ...lupta pentru drepturile spiriduşilor.
              --Hai Ron să ne grăbim să nu întârziem din prima zi la Şcoală, chiar din prima zi .
              --Dar crezi ca are să ne lase tatăl meu să mergem pe jos sau cu mijloace de transport în comun împreună cu Încuiaţii, deşi sunt mai mult ca sigur că iar fi făcut o deosebită plăcere să călătorească împreună cu aceştia în trenul ăla care merge subteran, nu mai ştiu cum îi spune.
              --Metrou Ron, aşa se numeşte!
              După vreo două ore, cei doi cu ajutor primit din partea lui Arthur, băieţii  au ajuns în timp util la Minister , unde trebuia să se întâlnească cu Profesorul Îndrumător.
              Ajunseră fără probleme, de fapt fără nici un incident , duşi fiind cu un automobil din partea Ministerului, pus la dispoziţie însăşi de Ministru.
              Profesorul  în faţa căruia se opriseră băieţii era un vrăjitor destul de bătrân , arăta ca un vrăjitor oarecare, nu ieşea cu nimic în evidenţă, dar asta pe undeva era un lucru neobişnuit  pentru un Auror, având în vedere faptul că aceştia erau cei mai expuşi în luptele cu forţele Întunecate.             
          Acesta ca mai toţi vrăjitorii purta clasica pelerină, care de această dată era de o culoare bleu marin care contrasta un pic cu celelalte din jur, dar pe ansamblu dadea o nota de plăcut, dar totodată îi amintea de profesorul de Apărare împotriva Magiei Negre din anul al doilea , de profesorul Gilderoy Lockhart, care era un profesor care ar fi trebuit sa facă reclame la vreun produs decît să fie vrăjitor.
           Alături de ei apăruse încă un coleg, celălalt care fusese acceptat împreună cu ei, care era unul pe care   Harry nu îl mai văzuse niciodată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu